branding + webdesign voor gepassioneerde onderneemsters

Een sterk, stijlvol merk en een website die harten veroveren ❤️

Brand- en webdesign gebaseerd op strategie geven je het zelfvertrouwen, de autoriteit en een duidelijk pad om je bedrijf te doen groeien zonder dat je je gezinsavonden opoffert of tijd verliest met het oplossen van creatieve of technische vraagstukken.

Stijlvolle branding en website

Misschien heb je zelf al geprobeerd om een logo te ontwerpen of een kleurenpalet samen te stellen. Of heb je je zelf gewaagd aan het maken van je website.

Je website voelt niet aan als 'jou', de tekst is lame, lay-out trekt op niks, maar je ziet ertegen op om opnieuw te veranderen.

Het vlotte allemaal niet zoals je had gehoopt… Hoe structureer je je website? Wat moet je schrijven om professioneel over te komen? Welke foto’s gebruik je nu best op je ‘over ons’ pagina?

Om dan nog maar te zwijgen over de gigantische leercurve en technische moeilijkheden die je ervaart. En dan die keuzestress! WordPress, Squarespace of Wix, welke hosting, welk thema, welke plugins,… Een hels karwei, dat is zeker.

Om dan te eindigen in een website die toch niet helemaal is wat je had gehoopt. Het voelt niet aan als ‘jou’. De lay-out is niet wat je wil, maar het is te lastig om dit aan te passen. De links zitten niet zoals het zou moeten, de tekst is lame en de SEO trekt op geen bal.

Branding en webdesign

Wil je soms ook gewoon even een hulplijn bellen voor je brand & website?

Dit zijn de dingen die ik opnieuw en opnieuw te horen krijg van dames die het eerst zelf proberen. Een moedige zet, maar elk van hen laat me ook weten dat ze uiteindelijk liever bezig zijn met iets waar ze wél energie van krijgen.
Met dingen die hen dan ook geld opbrengen. In plaats van tijdrovende klusjes die vaak te veel opzoekwerk vragen en waar ze dan toch niet het gewenste resultaat mee boeken.

Een compleet pakket brand + website

Branding + webdesign voor onderneemsters die klaar zijn for serious business

Je bent er helemaal klaar mee.

Je hebt eindelijk besloten om de sprong te wagen en het werk uit handen te geven. Super!

Om je dromen waar te maken weet je dat je een brand en website nodig hebt dat je onderscheidt van de massa. Je bent klaar om te investeren in je toekomst door je zaak te (her)lanceren (maar dan op de juiste manier).

Met mijn framework haal ik je meteen uit al je frustraties en neem ik je mee van 'droom' naar 'lancering' in 8 weken.

Heb je al een logo en/of website (dat je eventueel zelf hebt gemaakt)? Ook oké. Mijn aanpak werkt ook voor dames die een boost nodig hebben in hun brand en online communicatie.

Wat is het compleet pakket branding + webdesign

Wat kun je verwachten?

 • Een killer brand, dat helemaal aanvoelt als 'jou' en tegelijk harten verovert van je publiek.
 • Een website design op maat én in lijn met je brand, geoptimaliseerd voor conversies.
 • Een mobielvriendelijke website die er niet alleen perfect uitziet op verschillende schermen, maar ook impact heeft bij je doelpubliek en conversies opbrengt.
 • Toegang tot àlles van je website, zodat jij en alleen jij de teugels in handen houdt.

Klinkt goed hoor ik je zeggen?
Maar wat kan ik nu *echt* verwachten?

01

Een killer brand volledig op jouw maat

 • 4u durende workshop 'Strategisch kompas' voor meer duidelijkheid over je zaak, je ideale klanten en welke oplossingen jij hen kan bieden
 • Je basis logo
 • Een alternatief logo voor gebruik verticaal/horizontaal
 • Een favicon
 • Suggestie van typografie, kleurenpalet, vormentaal, patronen en stijl van fotografie
 • Brand book: een visueel logopaspoort met oa. primair en alternatief logo, submerk, kleurenpalet en lettertypegebruik
 • Alle bestanden (.eps, .ai) die je ooit nodig kan hebben voor het ontwerpen van drukwerk, belettering, t-shirts,...

02

Een dynamische website die je zélf kan beheren

 • Een WordPress website waar je zelf beheerder van bent
 • Mobielvriendelijke pagina's: op elk apparaat ziet je website er pixel perfect uit
 • Statistieken die je kan inzetten voor het optimaliseren van je content
 • Basis SEO setup: want de beste plaats om een lijk te verbergen is pagina 2 van Google...
 • Optimalisatie van de laadsnelheid
 • SSL-certificaat: een groen slotje in je adresbalk
 • Backup van je website tot 14 dagen terug
 • Beveiliging tegen hackers, spammers en malware

03

Extra ondersteuning voor wie het nodig heeft

 • Domeinnaam en hosting setup
 • Integratie met e-mailmarketing software (Mailchimp, Convertkit,...)
 • 1u. durende video training één-op-één om je WordPress website te leren kennen
 • Na lancering: 1 week ongelimiteerd e-mail support

In 8 weken naar een brand & website die werken voor jou

Hoe gaan we te werk voor je brand + website

Week 1: Ontwikkelen van je strategie

De eerste week werken we samen aan een goed onderbouwde strategie om van daaruit je brand, copy en website te ontwikkelen. Deze eerste fundamentele stap is je eerste zet naar een succesvolle brand.

In deze 4 uur durende workshop gaat alles over ‘ontdekking’: wie is je doelpubliek, waar bevinden ze zich, wie ben jij en waar sta je voor, wat is je verhaal en waarom doe je wat je doet? We nemen een deep dive in je business.

Wie is je ideale klant? Wat houdt hen wakker ‘s nachts? Waar dromen ze van, maar hebben ze moeite mee om het te verkrijgen? Ken je je klant goed genoeg?

Week 2: Brand moodboard

Met de strategische elementen uit week 1 maken we een visueel moodboard op.

Ik stel je een moodboard voor die de look & feel van je brand goed weergeeft. Dit moodboard doet je keuzestress verdwijnen en zet je twijfels aan de kant. Gebaseerd op een goede strategie geeft je moodboard op een objectieve manier de juiste richting aan.

Week 3: Brand ontwikkeling

Je brand komt tot leven. Je logo, kleuren en vormentaal bepalen we hier. Alle brand richtlijnen leggen we vast in een brand book.

Ik ontwerp je logo in lijn met het moodboard uit week 2. Het voorstel werk ik uit op verschillende, mogelijke dragers zodat je het logo steeds in zijn context kan beoordelen. Verder leggen we hier het kleurenpalet, de vormentaal en de typografie vast.

Eens je brand uitgewerkt is, leg ik enkele richtlijnen vast in je brand book: een visueel logopaspoort. Met oa. gebruik van je logo, kleuren in CMYK, RGB, hex, vormen, patronen, stijl van fotografie. Het komt allemaal aan bod in een heldere PDF.

Na afronden van deze fase krijg je van mij alle bestanden die je ooit maar nodig kan hebben: .jpg, .png, of .eps, voor gebruik op schermen of voor print,…

Week 4: Website blauwdruk en content

De eerste steen voor je website: je blauwdruk is een schematisch overzicht van je website, zodat je een goed overzicht krijgt welke content we nodig hebben.

In de eerste fase maak ik een schematisch overzicht (blauwdruk) van je website, die je onmiddellijk duidelijk maakt welke content waar op je website komt. De focus ligt op de content, dus laten we ons nog niet afleiden door design of lay-out.

Met mijn framework schrijf je zelf de teksten van je website. Jij kent je bedrijf als geen ander, dus jij bent ook de meest geschikte persoon om te schrijven over je business.

Week 5: Ontwerp look & feel van je website

De goedgekeurde blauwdruk geef ik kleur en vorm. Ik ontwerp je website met oog voor je brand eigenschappen.

Ik kleur de website blauwdruk in met grafische elementen: typografie, kleuren, fotografie, illustratie,… De look & feel van je brand pas ik toe zodat je brand en website één geheel vormen.

Week 6: Interactieve demowebsite

Na goedkeuring van lay-out en teksten, giet ik het ontwerp in een HTML-jasje. Je website krijgt eindelijk vorm in je browservenster.

Je krijgt van mij een interactieve demowebsite waar je de flow van je website écht kan beleven.

Week 7: Laatste website feedback

Je website staat klaar voor controle en feedback.

In de voorlaatste week controleren we je website op zowel technische foutjes als schoonheidsfoutjes. Je website krijgt een grondige controle in verschillende browsers en platformen. Jij kunt ook je laatste feedback doorsturen om de website dan finaal af te ronden.

Ik zorg ervoor dat alles perfect is voor we lanceren.

Week 8: Lancering en feestje 🎉

Je website wordt gelanceerd deze week. Ik leer je alvast hoe je met je website werkt en ik blijf uiteraard beschikbaar als eerstelijnshulp.

Je krijgt één-op-één videotraining zodat je exact weet hoe je makkelijk je pagina’s aanpast en blogposts creëert.​

Na de eerste week komen we nog eens samen om te zien of je aanpassingen of bijkomend advies nodig hebt om nog verder te groeien.

Proficiat! Je bent nu officieel gelanceerd.

Je investering voor het complete pakket
branding + webdesign bedraagt € 6000

of 3 betalingen van € 2000

 • We plannen eerst een kennismakingsgepsrek in, zo zien we of het klikt.

Heb je nog vragen?

Eerst en vooral, ga naar mijn contactpagina en vul daar het formulier in. Ik plan dan een kennismakingsgesprek in zodat we kunnen aftoetsen of dit helemaal is wat je nu nodig hebt.

Daarna stuur ik je een samenwerkingsovereenkomst en een voorschotfactuur om je plaats te reserveren.

Absoluut. Vul gewoon het formulier in en we plannen een kennismakingsgesprek in. Als je daarna beslist om samen te werken onderteken je de samenwerkingsovereenkomst en stuur ik je een voorschotfactuur van 1/3 van de prijs.

Zo is je plaats gereserveerd. We kunnen het in jouw agenda doen passen, zodat we op een latere, meer geschiktere datum van start kunnen gaan.

Ik heb door de jaren heen met mannen en vrouwen van verschillende sectoren mogen samenwerken.

Mijn persoonlijke klik ligt echter wel bij vrouwen die changemakers zijn. Ze willen een verschil creëren, een impact hebben op deze wereld.

Ze zijn gepassioneerd onderneemster, creatief, ruimdenkend en vooruitstrevend. Ze willen hun klanten écht helpen door ze te laten groeien.

Vaak zijn dit coaches, fotografes, creatievelingen, auteurs, boekhouders, therapeuten, ontwerpers, architecten,…

Nog niet helemaal zeker? Neem even contact op en laat ons vrijblijvend kennismaken.

Hier vind je mijn favoriete projecten.

Ik werk telkens op maat en verdiep me daarbij volledig in je zaak, je product of dienst en je ideale klant om me helemaal toe te leggen op je brand.

Over het algemeen ben ik 4 tot 6 weken op voorhand ingeboekt.

Wanneer je contact opneemt, plan ik binnen de 48 uur een kennismakingsgesprek in.

Je krijgt alle finale bestanden van je primaire logo, je secundair of alternatief logo en patronen in .jpg, .png en .eps. De logo’s komen in verschillende variaties: full color, Pantone, zwart-wit,… Lettertypes zijn niet inbegrepen.

De enige betalingsmogelijkheid is via overschrijving op mijn rekeningnummer. Ik werk in drie schijven:

 1. De eerste schijf verwacht ik voor de start van week 1.
 2. De tweede schijf betaal je na week 3.
 3. De laatste schijf betaal je na lancering van de website.

Ik sta ook open voor gespreide betalingen, dit is alleen op aanvraag.

Al mijn websites bouw ik met WordPress cms-systeem met het gratis Hello Theme in combinatie met Elementor paginabouwer.

De Pro versie van Elementor is inbegrepen in je pakket.

Mijn websites zijn uiteraard volledig op maat, ik gebruik geen bestaande templates.

Voor domein- en webhosting raad ik Combell aan. Belgisch en razendsnel! Registratie, setup of verhuis kan ik uiteraard voor je verzorgen.

Ik gebruik WordPress(.org) omdat het op dit moment het meest flexibele platform is voor kleine (en grote) ondernemers:

 • Makkelijk aanpasbaar
 • Uiterst flexibel met verschillende functionaliteiten op maat
 • Snel opgepikt door door zoekmachines

Er zijn voldoende andere platformen zoals Squarespace en Wix die ook goed zijn. Mijn voorkeur echter gaat naar WordPress, omdat ik hier het meest expertise in heb en je zo het snelst kan helpen.

In het kort: ja.

WordPress is geschikt voor elke zelfstandige, kmo of online ondernemer. Ik help je na lancering met een videotraining om je wegwijs te maken binnen het systeem.

De enige reden om niet voor WordPress te kiezen is als je een zeer complexe functionaliteit nodig hebt die niet mogelijk is binnen WordPress. Dit laat ik je uiteraard ook weten voor we aan de slag gaan.

Een website is je digitaal adres, je digitale etalage die ook ruimte inneemt op een server in een datacenter… Daarvoor betaal je jaarlijks een extra kost voor registratie en hosting.

Domeinnaam: ~ €35/jaar
Web hosting: ~ €12/maand
E-mailmarketing: ~ €0 – €25/maand

Natuurlijk. Met mijn framework schrijf je makkelijk zelf website- en marketingteksten die oprecht en authentiek aanvoelen, voor zowel jou als je doelpubliek. Ik zet je op weg en ben je eerstehulplijn voor wanneer je een klankbord nodig hebt.

Ik raad steeds aan om te investeren in brand fotografie. Jouw gezicht op je website is als het ware de lijm om je doelpubliek aan jou te laten plakken.

Ik geef je altijd advies over stijl en afhankelijk van wat je nodig hebt, kan ik je een aantal fotografen voorstellen die jou perfect in beeld gaan brengen.

Als je beslist om (voorlopig) geen brand fotografie te laten doen, help ik je met het uitkiezen van de beste stockfotografie.