branding voor ondernemers met passie

Een sterk, stijlvol brand dat harten verovert

Brand design gebaseerd op strategie geeft je het zelfvertrouwen, de autoriteit en een duidelijk kader om je bedrijf te doen groeien zonder dat je je gezinsavonden opoffert of tijd verliest met het oplossen van creatieve vraagstukken.

Brand design met Ann-Sophie

Voordelen strategische branding

Een sterk merk trekt klanten aan als een magneet.

Het is in deze superdigitale wereld niet meer voldoende om droogweg te zeggen wie je bent of wat je doet. Mensen willen opnieuw gaan be-leven. Daarom is een sterk merk de eerste stap naar een onvergetelijke belevenis voor je klanten.

01

Solide basis voor je zaak

Een strategische benadering zorgt dat je goed weet waar je reclame- inspanningen moet doen. Geen spray & pray meer vanaf nu.

02

Je straalt vertrouwen uit

Je hoeft je nooit beschaamd te voelen over hoe je logo of visitekaartje eruit ziet. Je ziet er steeds professioneel uit en dat boost je vertrouwen.

03

Geen grijze muis meer

Jij bent uniek en dat is je zaak ook. Een sterk merk benadrukt dit extra. Waardoor klanten niet meteen een alternatieve keuze hebben.

04

Persoonlijk betrokken

Wanneer je je doelgroep goed kent, kun je ze ook persoonlijk aanspreken. Om nog op te vallen in de massa communicatie, is dit dé sleutel.

05

Enkel nog droomklanten

Wanneer het klaar en duidelijk is wie je bent, wat je doet en vooral waarom, trek je enkel je droomklanten aan.

06

Van klanten naar fans

Kleuren, typografie, schrijfstijl,… Alle stijlkeuzes hebben invloed op de emotie die je bij klanten oproept. Een sterke branding maakt je merk.

Wat is het compleet branding pakket?

Wat kun je verwachten?

01

Een killer brand volledig op jouw maat

In 4 weken naar een brand dat werkt voor jou

Hoe gaan we te werk voor je logo en branding

Week 1: Ontwikkelen van je strategie

De eerste week werken we samen aan een goed onderbouwde strategie om van daaruit je brand, copy en website te ontwikkelen. Deze eerste fundamentele stap is je eerste zet naar een succesvolle brand.

In deze 4 uur durende workshop gaat alles over ‘ontdekking’: wie is je doelpubliek, waar bevinden ze zich, wie ben jij en waar sta je voor, wat is je verhaal en waarom doe je wat je doet? We nemen een deep dive in je business.

Alle inzichten die we verkrijgen in de workshop leg ik vast in een PDF-document. Handig om later op terug te komen.

Week 2: Brand moodboard

Met de strategische elementen uit week 1 maken we een visueel moodboard op.

Ik stel je een moodboard voor die de look & feel van je brand goed weergeeft. Dit moodboard doet je keuzestress verdwijnen en zet je twijfels aan de kant. Gebaseerd op een goede strategie geeft je moodboard op een objectieve manier de juiste richting aan.

Week 3: Logo ontwerp

Je krijgt van mij 2 à 3 logovoorstellen met kleuren en vormentaal op maat.

Ik ontwerp je logo in lijn met het moodboard uit week 2. Het voorstel werk ik uit op verschillende, mogelijke dragers zodat je het logo steeds in zijn context kan beoordelen. Verder leggen we hier het kleurenpalet, de vormentaal en de typografie vast.

Week 4: Brand ontwikkeling

Na finetunen van je logo, brengen we je brand tot leven. Alle brand richtlijnen leggen we vast in een brand book.

Eens je brand uitgewerkt is, leg ik enkele richtlijnen vast in je brand book: een visueel logopaspoort. Met oa. gebruik van je logo, kleuren in CMYK, RGB, hex, vormen, patronen, stijl van fotografie. Het komt allemaal aan bod in een heldere PDF.

Na afronden van deze fase krijg je van mij alle bestanden die je ooit maar nodig kan hebben: .jpg, .png, of .eps, voor gebruik op schermen of voor print,…

Je investering voor het complete branding pakket
bedraagt € 2500

Heb je nog vragen?

Eerst en vooral, ga naar mijn contactpagina en vul daar het formulier in. Ik plan dan een kennismakingsgesprek in zodat we kunnen aftoetsen of dit helemaal is wat je nu nodig hebt.

Daarna stuur ik je een samenwerkingsovereenkomst en een voorschotfactuur om je plaats te reserveren.

Absoluut. Vul gewoon het formulier in en we plannen een kennismakingsgesprek in. Als je daarna beslist om samen te werken onderteken je de samenwerkingsovereenkomst en stuur ik je een voorschotfactuur van 1/3 van de prijs.

Zo is je plaats gereserveerd. We kunnen het in jouw agenda doen passen, zodat we op een latere, meer geschiktere datum van start kunnen gaan.

Ik heb door de jaren heen met mannen en vrouwen van verschillende sectoren mogen samenwerken. 

Mijn persoonlijke klik ligt echter wel bij vrouwen die changemakers zijn. Ze willen een verschil creëren, een impact hebben op deze wereld. 

Ze zijn gepassioneerd onderneemster, creatief, ruimdenkend en vooruitstrevend. Ze willen hun klanten écht helpen door ze te laten groeien.

Vaak zijn dit coaches, fotografes, creatievelingen, auteurs, boekhouders, therapeuten, ontwerpers, architecten,… 

Nog niet helemaal zeker? Neem even contact op en laat ons vrijblijvend kennismaken.

Hier vind je mijn favoriete projecten

Ik werk telkens op maat en verdiep me daarbij volledig in je zaak, je product of dienst en je ideale klant om me helemaal toe te leggen op je brand.

Over het algemeen ben ik 4 tot 6 weken op voorhand ingeboekt.

Wanneer je contact opneemt, plan ik binnen de 48 uur een kennismakingsgesprek in.

Je krijgt alle finale bestanden van je primaire logo, je secundair of alternatief logo en patronen in .jpg, .png en .eps. De logo’s komen in verschillende variaties: full color, Pantone, zwart-wit,… Lettertypes zijn niet inbegrepen.

De enige betalingsmogelijkheid is via overschrijving op mijn rekeningnummer. Ik werk in drie schijven:

  1. De eerste schijf verwacht ik voor de start van week 1.
  2. De tweede schijf betaal je na week 3.
  3. De laatste schijf betaal je na aanleveren van je brand + brand files.


Ik sta ook open voor gespreide betalingen, dit is alleen op aanvraag.