Starterswebsites voor online ondernemers

Je eigen website klaar in één week

Geen heen-en-weer mails, geen frustraties, geen vertragingen, gewoon jij en ik die samen in één week je website bouwen en lanceren, zodat je klanten snel hun afspraak online kunnen boeken.

snel klaar om je online aanbod te presenteren

Een complete website op één week?

Maanden wachten… Heen-en-weer mails… Onduidelijke deadlines… Wachten op Godot…

Eén en al frustratie en dat alleen omdat je een een website wilt.

Fantaseer even mee.

Je wordt wakker en begint aan de werkweek. In plaats van je te ergeren aan het feit dat je coaching website nog niet op punt staat, heb je deze week een professionele designer die haar volledige dag aan jou heeft gewijd. Om jou te helpen alles klaar te krijgen op 1 week tijd

Dat is pas VIP-service!

Omdat ik 10+ jaar ervaring heb in branding en WordPress webdesign, heb ik mijn eigen efficiënte framework ontwikkeld waarmee we in een minimum van tijd een maximum aan resultaat behalen.

Elke starterswebsite is uniek en hangt volledig af van wat jouw doelstellingen zijn.

Hieronder zie je wat ik voor je kan doen op 1 week:

  • Starterswebsite: een redesign of een splinternieuwe WordPress website die je leads en klanten oplevert (tot 5 à 8 statische pagina’s)
  • Starterswebshop: een WooCommerce online shop (tot 10 producten)
  • Online funnel: een converterende landingspagina met bedanktpagina, gesynct voor automatische verwerking met je e-mail marketing tool.
  • Takenlijst: een afsprakentool, betalingen ontvangen of andere functies nodig? Geef mij je wishlist en ik voer ze uit in één week.

Misschien heb je wel een combinatie nodig?

Boek een intakegesprek, we bespreken je project, zodat we een realistisch zicht hebben op wat we gedaan krijgen op 1 week.

Een website voor ondernemers in één week: hoe werkt het?

01.

Boek je week

Je boekt je week in mijn kalender. Ik vraag je te bevestigen met een voorschot.

02.

Voorbereiding

Je gebruikt mijn cursus en templates om je project voor te bereiden, schrijft je teksten en bezorgt me je foto’s.

03.

de lanceringsweek

Dé week! Ik doe het werk en hou je op de hoogte van het proces. Jij geeft me de nodige feedback.

04.

Post VIP-service

Je hebt 30 dagen VIP-support waarbij je via e-mail al je vragen kunt stellen over de website.

Wat is de investering?

Een starterswebsite in één week bevat het volgende:

  • Eén week waarbij ik aan jouw website werk
  • Strategische sessie vooraf via Zoom
  • 30 dagen e-mail support
  • Mijn minicursus Brand Fundamentals
  • Mijn framework Website Strategie
  • Mijn gids Web Copy Essentials

De investering voor je website in één week: €1500 excl. btw.
OF je betaalt een voorschot van €300 en betaalt nadien nog 12 keer €100

Masterclass website zelf maken

Reserveer je starterswebsite

Boek hier je week voor het bouwen van je starterswebsite: kies daarvoor de startdatum (op maandag). Ben je nog niet helemaal zeker van een exacte datum? Je kan je week gewoon herboeken, zonder extra kosten!

Bij boeking betaal je de helft als voorschot om je plaats in mijn kalender te bevestigen.

Veelgestelde vragen

Ja! In één week kan ik je een website geven tot 5 pagina’s OF een WooCommerce shop met max. 10 producten. Of als je nog verder foto’s wil toevoegen, teksten aanpassen of extra pagina’s wil toevoegen dan kun je de lancering nog even uitstellen en eerst je website afwerken. In ieder geval zorg ik dat je kan lanceren op een tijdstip dat jou best past.

Domeinnaam en hosting: bij Combell betaal je 194 euro per jaar. Het eerste jaar geniet je van een promoprijs van €90.

E-mail software: wil je een freebie of gratis download aanbieden, raad ik je aan om een e-mail software te kiezen die automatisatie aankan: Convertkit, Mailerlite, ActiveCampaign, Mailchimp. De prijzen zijn zeer verschillend en de keuze hiervoor is heel persoonlijk.

Alle prijzen zijn excl. btw.

Mijn starterswebsites zijn perfect voor elke startende online ondernemer die graag snel wil lanceren, zonder zelf te moeten bezig zijn met de technische kant van het bouwen van de website. Geen keuzestress, geen late avondjes vol frustraties hoe je de lay-out moet aanpassen,…

Ook eerder gevestigde online ondernemers vinden de starterswebsites vaak interessant: een oude, gedateerde site die een redesign nodig heeft, een soort van accelerator voor jou als ondernemer die zelf graag de teugels in handen houdt, maar opziet tegen de technische kant.

Check mijn kalender wanneer je dit kan doorgaan.

Hou rekening met het volgende: ik heb één compleet werkdocument dat je invult (brand fundamentals en web strategie) én je schrijft zelf je teksten uit. Deze documenten en teksten heb ik nodig om in de week je website snel op te bouwen.

Over het algemeen duurt het twee tot drie weken als je ongeveer 4u per week kan spenderen aan je voorbereiding.

Ja absoluut. Ik werk standaard in twee schijven: 1/2 als voorschot en om je plaats in mijn kalender te bevestigen bij boeking en 2/2 ten laatste op de lanceringsdatum van je website.

Ja uiteraard. Na je lancering heb je recht op 30 dagen e-mail support, waarbij je vragen kan stellen over het werk dat we gedaan hebben.

Tijdens het bouwen van je website communiceren we via e-mail of Zoom, afhankelijk van de nood. Ik werk zelf graag met Loom video’s om zaken te presenteren en jij mag uiteraard ook gesproken berichten doorsturen!

Natuurlijk. Met mijn Web Copy Essentials gids schrijf je zelf je teksten.

Zelfs al ben je geen schrijver, je schrijft makkelijk zelf website- en marketingteksten die oprecht en authentiek aanvoelen. Ik zet je op weg en ben je hulplijn voor wanneer je een klankbord nodig hebt.

Ik raad ten sterkste aan om te investeren in brand fotografie. Jouw gezicht op je website is de lijm om je doelpubliek aan jou te laten plakken.

Ik geef advies over stijl en afhankelijk van wat je nodig hebt, kan ik je een aantal fotografen voorstellen die jou perfect in beeld gaan brengen.