Joke Goethals — Interieurstyliste

Interieurstylist Design Us

Als interieurstylist helpt Joke gezinnen om hun leefruimtes om te toveren tot een droominterieur, net zoals in de tv-programma’s VT Wonen & Blind Gekocht, maar dan zonder camera’s!

Doelstellingen

De bestaande website van Joke had niet de uitstraling die bij haar paste als interieurstylist. De stijl was donker en toonde niet het droombeeld waar potentiële klanten naar verlangen.

Haar website had ze eerder zelf gebouwd, maar ze stootte snel op de beperkingen van de gebruikte website builder. Een redesign in WordPress drong zich op.

Joke heeft een heel uitgebreid aanbod, aangepast aan ieders budget. Dit werd niet heel transparant gecommuniceerd. Met de nieuwe website namen we haar aanbod onder de loep, zodat de bezoekers ook heel concreet zouden weten wat exact elk interieurpakket omvat.

Verder wilde Joke graag uitbreiden met een blog voor content marketing en had ze plannen om een webshop te starten met unieke interieurstukken.

Moodboard

Joke stelde zelf haar moodboard samen, waaruit heel concreet werd welke stijl en persoonlijkheid ze graag wilt aanmeten. Organische elementen, afgewisseld met strak en chic zorgen voor een heel speels effect dat toch tegelijk klasse uitstraalt.

Kleurenpalet en typografie

Voor een stijlvolle en tijdloze uitstraling zit je met zwart (of dark chocolate) altijd goed.

Het lettertype Italiana voor de titels en Work Sans voor de lopende teksten zorgen voor opnieuw het speelse en tijdloze effect.

Saddle Brown
#8C4914
Alloy Orange
#C25D0E
Dark Chocolate
#231F1A
IsabelLine
#EFEDEA
Cultured
#F7F6F4

Fotografie

Het beeldmateriaal op de website geeft nu weer waar de klanten van dromen. Het ideale resultaat voor hun interieur vinden ze bij styliste Joke.

De website

De belangrijkste pagina’s voor Joke’s website zijn de volgende:

  • De basispagina’s: Home, Aanbod & prijzen, Portfolio en Contact
  • De webshop
  • De blog
Aanbod Voor
AANBOD Na
Portfolio Voor
PORTFOLIO Na

De homepagina, blog en webshop

De homepagina laat meteen weten wat een interieurstylist concreet doet, want veel mensen weten dit helaas nog niet. Verder is WordPress het ideale platform om content marketing in te zetten voor je bedrijf en is het schrijven van blogposts een piece-of-cake geworden.

De webshop is momenteel nog in opbouw, maar staat alvast klaar voor verkoop.

Jouw bedrijf verdient ook een website die exact weergeeft wie je bent en waar je voor staat

Ik ontwerp en bouw graag die website voor je, zodat jij je volledig kan toeleggen op je klanten en hen helpt transformeren om bewuster, liefdevoller, energieker en gezonder in het leven staan. Zo maak je een grotere impact en maak je deze wereld opnieuw een stukje mooier.