Kim Marivoet — fotografe

Personal brand fotografe Kim Marivoet

Kim zet high-level ondernemers op de gevoelige plaat om zo meer impact te hebben in hun online business. Personal branding is haar codewoord.

Doelstellingen

Kim had al een bestaande website met Wix, maar dit straalde niet uit wat ze eigenlijk wou. Ze heeft een achtergrond in newborn- en familiefotografie en haar brand was toegespitst op dit publiek.

Haar keuze om enkel nog personal branding projecten voor ondernemers te aanvaarden, was dan ook de reden dat Kim haar brand en website wilde aanpakken.

Haar brand en website moeten dus aanspreken voor een specifiek professioneel publiek: ambitieuze en succesvolle online ondernemers die met hun foto’s een grotere impact willen maken op hun publiek.

Tegelijk wil Kim aantonen dat zo’n fotoshoot in een spontaan en warm kader kan gebeuren, zonder stijve of onnatuurlijke poses. Haar gevoel voor humor zorgt dat de ondernemers zich meteen thuisvoelen bij haar.

Haar aanpak geeft de ondernemer een unieke totaalbeleving, telkens weer. Met professionele make-up, fashion styling, uitgekozen locaties en haar eigen persoonlijke touch wil ze zich onderscheiden van andere fotografen.

Moodboard

Voor de rebranding maakte ik een moodboard op die haar kernwaarden onderstrepen:
professioneel — warm — menselijk — spontaan — dynamisch — krachtig — authentiek

Logo & brand

Vanuit het moodboard creëerde ik haar logo: de eenvoud primeert hier, terwijl het toch de benodigde kracht en klasse uitstraalt. Bijkomend creëerde ik haar sublogo’s.

Kleurenpalet en typografie

Vanuit het moodboard ontstond een krachtig, warm en toegankelijk kleurenpalet. De vrolijke combinatie van oranje met een donkergroen (deep space sparkle) en enkele nudes zorgt voor een gedurfd en rijk kleurenpalet.

Het lettertype IvyMode geeft extra cachet in combinatie met de strakke, geometrische letters van Museo Sans.

Spanish Orange
#E0631F
Dark CYAN
#2B8789
Deep Space Sparkle
#3C6164
Linen
#F4E6DC
Isabeline
#F4F1EF

De website

De hoofdelementen voor Kim’s website zijn de volgende:

  • De basispagina’s: Home, Personal brand fotoshoots, Portfolio, Contact
  • Leads opt-in pagina voor haar gratis e-boek ‘Selfies voor ondernemers’
  • Salespagina voor haar online training ‘Online succes met selfies’

Mijn website geeft exact weer wie ik ben.

“Het resultaat is verrassend en ik ben er écht heel blij mee. Mijn website geeft nu exact weer wie ik ben. Top! Ik verander graag zelf teksten of afbeeldingen en dat kan perfect. En als je dan ergens vastzit, kan je haar altijd bereiken voor een helpende hand. Ik raad Ann-Sophie zeker aan voor een totaalpakket!”

Kim Marivoet
Personal brand fotograaf

Jouw bedrijf verdient ook een website die exact weergeeft wie je bent en waar je voor staat

Ik ontwerp en bouw graag die website voor je, zodat jij je volledig kan toeleggen op je klanten en hen helpt transformeren om bewuster, liefdevoller, energieker en gezonder in het leven staan. Zo maak je een grotere impact en maak je deze wereld opnieuw een stukje mooier.