Ahsoka WordPress template

Ahsoka is een minimalistisch, strak, modern en subtiel WordPress thema voor online ondernemers: coaches, podcasters, workshop trainers, bloggers, influencers, en zoveel meer… Dit makkelijk aanpasbare WordPress thema is enorm veelzijdig en perfect om je diensten, content en producten tentoon te stellen.

€399 eenmalig of in maandtermijnen 6 x €79 excl. btw

De template kit bevat:

 • 1 homepagina
 • 14 pagina templates: salespagina, freebie, prijstabellen, link-in-bio, portfolio, dienst,…
 • Plug & play: kopieer met 1 klik de complete demo website, één pagina of één blok
 • De complete template met mix & match blokken om unieke pagina’s te creëren die steeds consistent zijn over je hele website
 • Eenvoudig klikken & slepen om je complete website uit te bouwen
 • Klaar voor WooCommerce: lanceer in no time je webshop
 • Pas de header helemaal op jouw maat aan
 • Mobielvriendelijke pagina’s
 • Onbeperkt aantal pagina’s en galerijen aanmaken
 • Ongezien snelle prestaties: Google will love your website
 • Kickstart your website (stappenplan) voor dummies
 • Nederlandstalige support en stap-voor-stap videotrainingen
 • Gratis 2 maand toegang tot de Level Up Club voor accountability en een hulplijn
 • Ahsoka WordPress template in één zip bestand (Kadence child thema)
 • Alle demo content: pagina’s, posts, plugins, widgets, instellingen, afbeeldingen,…
 • 1 homepagina en 14 pagina templates
 • Webshoppagina’s: winkelmand, afrekenen, mijn account
 • Toegang tot de hele collectie blokken in de cloud bibliotheek om snel nieuwe pagina’s op te bouwen
 • Toegang tot Nederlandstalige hulp, support artikels en videotrainingen
 • 1 maand Whatsapp support
 • Dit thema is enkel voor WordPress (.org) websites die je zelf hebt gehost, bv. bij Combell* of Cloud86*. Dit betekent dat je een domeinnaam met daaraan gekoppeld een hosting pakket nodig hebt. Deze template is NIET voor WordPress.com websites.
 • De meest recente versie van WordPress
 • En verder niks! Geen verplichtingen om andere plugins aan te kopen. (maar het mag natuurlijk wel)

*affiliate link

 • Koop je thema aan
 • Download de files die je ontvangt na je aankoop
 • Volg mijn gedetailleerde handleiding hoe je je nieuwe thema installeert
 • Pas je thema aan met je eigen branding, kleuren en content
 • Lanceer je website 🎉

Waarom deze template perfect is voor je online business

Plug & play

Met 1 klik installeer je de complete demowebsite, één pagina of één blok.

WooCommerce-klaar

Start snel en eenvoudig met het verkopen van je producten, affiliates of diensten.

Makkelijk aan te passen

Pas makkelijk je fonts, kleuren, lay-out, logo, foto’s en meer aan met de live Customizer.

Ongelimiteerd

Onbeperkt in aantal pagina’s met de mix&match blokken.

Ongeziene prestaties

Ongezien snelle prestaties: Google will love your website.

NederlandstalIge support

Support en stap-voor-stap videotrainingen in je eigen taal binnen de community.

Niet goed? Geld terug!

Ik doe er natuurlijk alles aan zodat je snel en makkelijk aan de slag kan met de template. Je kunt tot 30 dagen proberen. Ben je toch niet helemaal tevreden, laat het me binnen de termijn van 30 dagen weten en je krijgt je geld gewoon terug.

Een echte no-brainer, toch?

Veelgestelde vragen

Geen nood! Na aankoop claim je simpelweg je 2 maand gratis toegang tot mijn Level Up Club, waar je 2x per maand je vragen kan stellen. Die beantwoord ik in een Zoom call live. Kan je er niet bij zijn, dan krijg je nadien een replay.

Je staat er dus nooit alleen voor!

Alle prijzen zijn exclusief btw. Omdat 95% van mijn klanten ondernemers zijn, krijg je ook een factuur toegestuurd voor je boekhouding.

Nee. De templates zijn enkel te gebruiken met het Kadence thema, als je een exacte kopie wilt van de demo template.

De blokken zijn gewone, standaard WordPress Gutenberg blokken. In theorie kun je de blokken wel gebruiken op je website met een ander thema, maar de styling (kleuren, fonts,…) komt vanuit het geïnstalleerde thema. Daardoor zal je geen exacte weergave kunnen verkrijgen zoals vanuit de demo template.

Waarom dan toch voor Kadence kiezen?

 • Je kunt gratis beginnen en het even testen.
 • Een lean & mean website met Kadence. Andere thema’s bevatten vaak veel features die je niet nodig hebt. Dat maakt je website zwaarder dan nodig. Performantie is een belangrijke factor voor zoekmachines. Is vindbaarheid in Google belangrijk voor je, kies dan Kadence.
 • Ongelimiteerde stijlopties: een lichtgewicht thema, met globale styling en een visuele header/footer editor zorgt dat je alle kanten op kan met je brand en lay-outs.
 • Een heel uitgebreid, future-proof thema: je bent niet gebonden aan je stijl of functionaliteit, maar kan eindeloos uitbreiden. Het thema is ondersteund door een team van web programmeurs waardoor je zeker bent dat je in de nabije toekomst ook nog steeds zeker bent van regelmatige updates, fixes en support.

Nee. Je kunt starten met de gratis versie van Kadence thema om de Sunday June templates te gebruiken. Daarna kun je optioneel upgraden naar Kadence Theme* of Kadence Bundles.

Waarom zou je uitbreiden met de Theme PRO versie?

 • Extra header widgets: een uitbreiding van het aantal elementen dat je in je header kan gebruiken, o.a. ook belangrijk als je WooCommerce gebruikt.
 • Extra mogelijkheden om van je navigatie een megamenu te maken, handig voor sommige webshops met veel categorieën.
 • Extra flexibel toevoegen van bepaalde blokken en elementen: sommige pagina’s krijgen op een dynamische manier extra (ingehaakte) elementen mee. Die zijn enkel beschikbaar in de Pro versie.
 • Extra WooCommerce opties: je hebt meer controle over de weergave van je webshop pagina’s, zodat die volledig in lijn met je brand liggen.

* affiliate link

Neen. Alle templates zijn gebouwd met de gratis versie van Kadence Blocks. Heb je de Kadence Blocks Pro* versie al? Dan kun je er perfect gebruik van maken in combinatie met de templates.

Waarom zou je uitbreiden met de Kadence Blocks PRO versie?

 • Extra blokken: een uitbreiding van het aantal blokken om je websitepagina’s mee op te bouwen, bv. video pop-up, posts grid of carousel, geavanceerde galerijen of slideshows,…
 • Een evergreen countdown timer zodat je lancerings- en promotieperiodes op een visuele manier weergegeven worden voor elke persoon individueel.
 • Extra mogelijkheden voor je contactformulier: integratie met je e-mailsoftware (Convertkit, Mailerlite,…), automatische antwoorde-mails na het versturen van je formulier, formulieringaves opslaan in de database,…

* affiliate link

In principe kun je mijn templates gebruiken omdat paginabouwers zoals Elementor zich baseren op de stijl die meegegeven is vanuit het thema (nl. Kadence/Ahsoka)

Wil je echt ALLES uit deze template halen?Laat de paginabouwer achterwege en werk rechtstreeks in de Gutenberg blokken, wat synoniem staat voor de ingebouwde WordPress editor.

Paginabouwers zoals Elementor, Divi en anderen leggen een extra lay-out laag bovenop je WordPress pagina’s, terwijl je met de Kadence blokken steeds binnen de WordPress omgeving blijft.

Momenteel doet WordPress een enorme inhaalbeweging met hun Gutenberg blokken om complete websitepagina’s te kunnen bouwen.

Ik geloof dus ook dat in de nabije toekomst externe paginabouwers overbodig zullen zijn en kies daarom voor native Gutenberg blokken om mijn templates aan te bieden, zodat je LANG (héél lang) kan genieten van je investering.

Ik doe er alles aan zodat je snel en makkelijk aan de slag kan met de template. Je kunt tot 30 dagen proberen. Ben je niet helemaal tevreden, laat het me binnen de termijn van 30 dagen weten en je krijgt je geld gewoon terug.

Ja. De lettertypes die ik gebruik zijn Google fonts, hier kun je gratis gebruik van maken.

Heb je een eigen lettertype (niet standaard in Google fonts)? Met de Kadence Custom Fonts plugin (Kadence Essential Bundle*) installeer je die lettertypes makkelijk om op je website te gebruiken.

* affiliate link

Voor gewone pagina’s:

Wanneer je mijn templates installeert, creëer je extra pagina’s op je website. Daarna open je die pagina’s en pas je de teksten aan. Dit betekent dat je bestaande pagina’s niet automatisch in een nieuw kleedje zitten, maar dat je even de tijd moet nemen om je teksten in de nieuw aangemaakte pagina’s te plakken.

TIP: het is de ideale moment om je teksten te analyseren en te kijken of deze nog wel weergeven wie je bent en waar je bedrijf voor staat. Indien nodig kun je ze herschrijven.

Voor blogposts en WooCommerce producten:

Je blogposts en WooCommerce producten zitten dan weer wel automatisch in de nieuwe template, daar hoef je dus geen manueel werk meer voor te doen.

BELANGRIJK: Heb je een bestaande WordPress website, dan raad ik je aan om een backup te nemen voor je aan de redesign begint. Dan heb je 2 opties:

Ja. Ze zijn ontworpen om op elk apparaat goed leesbaar en gebruiksvriendelijk te zijn.

Je hebt hosting en een domeinnaam nodig, als je die nog niet hebt. De meest betrouwbare partner hiervoor is Cloud86*. Ook als je al ergens anders een domeinnaam of hosting hebt geregistreerd is overstappen een echte no-brainer. Na bestelling bij Combell, vraag je gewoon een verhuiscode aan en Combell doet de rest.

Je hebt niet noodzakelijk een Kadence Pro* plugin nodig om te werken met de templates, al mag het natuurlijk wel.

* affiliate link

Ja, je mag ze op een ongelimiteerd aantal websites gebruiken, maar wel enkel voor individueel gebruik.

Je mag ze niet opnieuw te koop aanbieden, ook niet gedeeltelijk of als onderdeel van een bundel. Je mag ze ook niet gebruiken voor websites van klanten, als je zelf een webdesigner bent. Een licentie is dus voor strikt individueel gebruik.

In 3 stappen toon ik je hoe je de templates installeert op je WordPress website. Alles is gedocumenteerd in de video training die meekomt met de aankoop van je template.

 1. Voorbereiding: installeer WordPress met gratis Kadence Theme.
 2. Installatie: installeer je aangekochte template en plugins.
 3. Aanpassen: voeg je foto’s en teksten toe en breng de website in lijn met jouw brand.