hé ambitieuze ondernemer, droom je ook van…

Een aantrekkelijke website die wél klanten aanbrengt

Ik help je zodat klanten hun afspraken online én op een geautomatiseerde manier kunnen boeken, zodat jij je niet hoeft bezig te houden met de techniek en kan doen waar je meester in bent: mensen gelukkiger, gezonder en zinvoller door het leven te laten gaan.

Je website bouwen bezorgt je vooral stress en frustratie, maar helaas weinig omzet

  • Je bouwt al enkele maanden zelf aan je website, maar vraagt je af of het sop de kolen waard is, want niemand downloadt je freebie, laat staan dat ze een kennismakingsgesprek boeken.
  • Je googelt ettelijke uurtjes, zoekt hulp in Facebook groepen, maar je website blijft onbereikbaar, omdat je geen tijd hebt om — elke keer opnieuw — dat ene technisch probleem op te lossen.
  • Je hebt écht goesting om online te ondernemen, maar je keert steeds terug naar het klassieke ondernemen, omdat je niet weet hoe het anders kan of omdat je twijfelt of het hele ‘online business’ gedoe voor jou is weggelegd.

De doe-het-zelf­methode is geen lange­termijn­oplossing voor ondernemers die online willen schalen

Ik moedig alle startende online ondernemers aan om eerst zelf aan de slag te gaan, omdat je dan de ‘draai en de keer’ kent van je eigen website. Maar op termijn voelt dat steeds meer aan als een energievreter…

Je hebt alleen een website nodig die voor jou werkt. Niet andersom.

Hey, ik ben Ann-Sophie

Niet de zoveelste webdesigner

Ik ben niet de zoveelste webdesigner die telkens met dezelfde template dezelfde soort website uit de grond stampt.

Ik vind het belangrijk dat je website ook écht resultaat oplevert. Daarvoor doe ik mijn best om jou én je coaching business te leren kennen, zodat je website helemaal als ‘jou’ aanvoelt en de mensen aantrekt die je wil bereiken.

Mijn website geeft exact weer wie ik ben.

“Het resultaat is verrassend en ik ben er écht heel blij mee. Mijn website geeft nu exact weer wie ik ben. Top! Ik verander graag zelf teksten of afbeeldingen en dat kan perfect. En als je dan ergens vastzit, kan je haar altijd bereiken voor een helpende hand. Ik raad Ann-Sophie zeker aan voor een totaalpakket!”

Kim Marivoet
Personal brand fotograaf

Een doordachte, converterende website kan je business doen boomen

Vertrouw mij de sleutels van je website toe, dan lanceer ik voor jou een website die je bedrijf ook écht ondersteunt.

  • Mensen downloaden je freebie en je e-maillijst groeit met mensen die je ook écht wil en kan helpen.
  • Geen technische vraagstukken meer, want er is altijd een hulplijn die je kan inschakelen, eentje die jou én je bedrijfsdoelstellingen kent.
  • Mensen zien je als dé expert in je vakgebied, waardoor ze zelf steeds meer mensen gaan doorverwijzen, ipv dat jij actief op zoek moet naar klanten.

Het is 100% mogelijk om met je business succesvol te zijn online, zonder zelf uren te zweten op de techniek.

Je bent hier als ondernemer op de juiste plaats als je…

  • Mensen helpt om hun leven, bedrijf, mindset, gezondheid,… aan te pakken, zodat ze zelf geïnspireerd worden door het traject dat jullie samen doen.
  • Nu al fantastische resultaten boekt met één-op-éénklanten: ze tonen ware transformaties en je blinkt zelf van trots. Daarom wil je je bereik en impact verhogen door online programma’s aan te bieden.
  • Een website wil die jouw identiteit spreekt en ademt, die je graag promoot in Facebook groepen.
  • Een website wil die gewoon werkt zoals het moet, zodat jij je kan focussen op waar je best in bent: het helpen, inspireren en transformeren van mensen.

Een website voor coaches: hoe werkt het?

01.

Business deep dive

Met deze workshop verkrijgen we inzichten over wie je bent, je doelgroep en wat je wil bereiken.

02.

Design & copy

Ik ontwerp je website in WordPress, schrijf je teksten en zorg ervoor dat alles in lijn ligt met jouw brand.

03.

Automatisatie

Koppeling met je automatische freebie, online boeken, betalingen ontvangen,… hier gebeurt het!

04.

Lancering

Na lancering leer ik je met video training hoe je alles aanpast, zodat je de teugels in handen houdt.

Het complete coaching website pakket

Website ontwerp op maat

Ik zet je passie en visie om in een design in lijn met je brand, zodat bezoekers zich meteen aangesproken voelen tot je persoonlijkheid en uitstraling.

Copywriting

Ik schrijf je teksten, zodat je zelf niet naar een wit document moet staren of moet afvragen hoe je nu iets exact onder woorden brengt.

Personal brand fotografie

Een fotoshoot door een professionele fotograaf, zodat een bezoeker meteen een persoonlijk en herkenbaar contact met je kan maken.

Coaching essentials

Online boekingen of betalingen accepteren, een freebie doorsturen,… taken die we kunnen automatiseren, zodat je zelf zo weinig mogelijk manueel werk hebt.

business deep dive

Met een brand strategy workshop gaan we dieper in op wie je bent, wat je doet en waarom. Ook leren we je klanten kennen en wat hen drijft.

customer journey

Ik ontwerp een customer journey: hoe een bezoeker je ontmoet tot het moment dat hij een coachingtraject bij je boekt, zodat het voor jou niet aanvoelt alsof je jezelf moet ‘verkopen’.

SEO tools

Ik hou rekening met performantie en optimalisatie, zodat de kans dat zoek­machines je website tonen aan potentiële klanten hoger is.

video training

Ik maak gepersonaliseerde training video’s waarmee je empowered bent om na lancering zélf met je website te gaan werken en aan te passen.

Elke website is op maat, de investering hiervoor dus ook.

De look & feel voor onze website zat er meteen ‘boenk op’.

“De sfeer en look & feel die ze voorstelde voor onze website zat er meteen ‘boenk op’. Nadien werkte ze alles af binnen de deadline en was ze steeds bereikbaar voor onze vragen. Ook verliep de samenwerking steeds aangenaam en respecteerde ze onze wensen en specificaties.”

Elke Huyghebaert
Digital marketing expert
beginnen aan je coaching website

Boek een intakegesprek

Sta je te popelen om je website aan te pakken, maar wil je graag weten met wat de investering zal zijn? Boek dan een intakegesprek op mijn kalender waarin we vrijblijvend kennismaken.

Veelgestelde vragen

Ik werk steeds met WordPress.
WordPress wordt gebruikt voor bijna 40% van de websites op het internet (bron) en zelf geloof ik ook dat dit platform het meest flexibel en gebruiksvriendelijk is voor de gebruiker.

Domeinnaam en hosting: bij Combell betaal je 194 euro per jaar. Het eerste jaar geniet je van een promoprijs van €72.

Online boeken: ik raad steeds WP Amelia aan. Voor één website betaal je 53 euro per jaar.

E-mail software: wil je een freebie of gratis download aanbieden, raad ik je aan om een e-mail software te kiezen die automatisatie aankan: Mailerlite, ActiveCampaign, Mailchimp. De prijzen zijn zeer verschillend en de keuze hiervoor is heel persoonlijk.

Alle prijzen zijn excl. btw.

Ik heb door de jaren heen met mannen en vrouwen van verschillende sectoren mogen samenwerken.

Mijn persoonlijke klik ligt echter wel bij vrouwen die changemakers zijn. Ze willen een verschil creëren, een impact maken op deze wereld.

Ze zijn meestal gepassioneerd coach, trainer, adviseur, expert,… Creatief, ruimdenkend en vooruitstrevend. Ze willen hun klanten écht helpen door ze te laten groeien en willen hun impact verhogen door de mogelijkheden online te exploreren.

Nog niet helemaal zeker? Neem even contact op en laat ons vrijblijvend kennismaken.

Ja absoluut. Ik werk standaard in drie schijven: 1/3 als voorschot en om je plaats in mijn kalender te bevestigen, 2/3 voor aanvang van je project en 3/3 voor het einde van het project.

Ja hoor. Ik ben meestal 4 tot 6 weken vooruit geboekt met projecten. Hou hiermee dus zeker al rekening.

Boek vrijblijvend een kennismakingsgesprek en mocht je daarna beslissen om samen te werken, onderteken je de samenwerkings­overeenkomst en stuur ik je een voorschotfactuur van 1/3 van de prijs om je plaats te bevestigen. Of we kunnen het in jouw agenda doen passen op een latere, meer geschikte datum.

Heb je een sterke en heldere boodschap? Een duidelijke nichemarkt die je aanspreekt? Een goed aanbod of klare pakketten waarmee je klanten resultaten boeken?

Als je “ja” antwoordde op alledrie de vragen, dan ben je er klaar voor.

Heb je nog wat extra hulp nodig? Dan kunnen we even strategisch brainstormen in een Coaching Call: een workshop van één uur waarin we alle vragen beantwoorden.

Natuurlijk. Afhankelijk van welk pakket je koos, schrijf ik teksten voor jou of maak je gebruik van mijn framework om de teksten uit te schrijven.

Zelfs al ben je geen schrijver, je schrijft makkelijk zelf website- en marketingteksten die oprecht en authentiek aanvoelen. Ik zet je op weg en ben je hulplijn voor wanneer je een klankbord nodig hebt.

Afhankelijk van het pakket zit een fotoshoot (personal brand fotografie) inbegrepen (of niet).

Ik raad ten sterkste aan om te investeren in brand fotografie. Jouw gezicht op je website is als het ware de lijm om je doelpubliek aan jou te laten plakken.

Ik geef advies over stijl en afhankelijk van wat je nodig hebt, kan ik je een aantal fotografen voorstellen die jou perfect in beeld gaan brengen.

WordPress websites voor coaches

Nog niet klaar voor het complete pakket?

StartersWebsite in 1 week

Jouw website of webshop stomen we samen in één week klaar voor lancering. Benieuwd hoe we dat fixen?

WordPress Care

WORDPRESS POWER HOUR

Heb je vragen over je WordPress website? Geen idee waar je moet beginnen met je freebie?