De bootcamp deuren zijn gesloten.

Workshop website maken

Website Bootcamp:
het traject om je website eindelijk zélf te lanceren

In 8 weken begeleid ik jou in het maken van je eigen website, zodat je eindelijk je website van je to-do lijstje kan schrappen, ZONDER keuzestress of frustratie.

Wordpress workshop 65 1
Begeleidingstraject + Website bouwen in 1 dag

Eerstvolgende workshop data

👉 donderdag 17 maart 2022
👉 donderdag 16 juni 2022

De deuren zijn momenteel gesloten. Zet je op de VIP-lijst, want je krijgt als eerste de kans om in te schrijven met een EARLY-BIRD korting.

Wachten op je web­designer of zit je zelf achter het stuur van je website?

Als online ondernemer is je website nooit echt ‘af’. Bij een nieuwe product of een shift in je business, moet ook je website dat reflecteren.

 • Je voelt je afhankelijk van je webbouwer om de aanpassingen te doen. Je wacht tot wanneer hij plaats vrij heeft in zijn agenda en sowieso volgt nadien de factuur.
 • OF je probeert zelf om de aanpassingen te doen, maar verliest jezelf in de rabbit hole van alle techniek. De tijd die je verliest met het prutsen en experimenteren win je nooit meer terug.
 • OF nog erger! De website wordt niet aangepast en reflecteert totaal niet waar je nu voor staat. Je website blijft eeuwig op je to-do en if-time lijstje! En mensen doorverwijzen naar je website is al helemaal schaamtelijk.

Dat is exact de reden dat ik online ondernemers wil gaan empoweren om zélf aan de slag te gaan met hun website, zonder frustraties over de techniek en zonder dat ze afhankelijk zijn van een webbouwer.

Ann sophie degroote 2
Lvv5496 3
Maak helemaal zelf je website

Begeleidingstraject om zélf je website te maken in WordPress

Lanceer je eigen website in één dag met mijn framework en bewezen formules. Je leert hoe je je eigen website kan inzetten om te verbinden met je ideale klanten. Je leert dus niet alleen een ‘mooie’ website maken, maar dus ook hoe hij effectief iets voor je kan opleveren.

De Website Bootcamp is ideaal voor jou als:

 • Je zelf je website wil maken, zodat je nadien empowered bent om ermee aan de slag te gaan en zodat je je website kan inzetten als tool om je online business te doen groeien.
 • Een snelle shortcut wilt naar een lanceerbare, effectieve website, zonder frustraties, tijdverlies of keuzestress, want ik sta bij elke stap van het parcours aan je zijde.
 • Onmiddellijk een professionele, werkende website wilt neerzetten, zodat bezoekers meteen begrijpen hoeveel waarde jij biedt wanneer ze samenwerken met jou.

Deze tevreden ondernemers gingen je al voor:

“Het resultaat is verrassend en ik ben er écht heel blij mee. Mijn website geeft nu exact weer wie ik ben. Top! Ik verander graag zelf teksten of afbeeldingen en dat kan perfect binnen het pakket dat zij aanbiedt. En als je dan ergens vastzit, kan je haar altijd bereiken voor een helpende hand. Ik raad Ann-Sophie zeker aan voor een totaalpakket!”
Kim Marivoet
Personal brand fotograaf
“Ik had tijdens onze samenwerking te veel AHA-momenten op te noemen, maar het grootste was met de voorbereidende opdrachten, waarbij ik heel specifiek in de huid van mijn potentiële klant ben gekropen en het besef dat ondanks mijn grote angst, mijn verhaal eentje is waar ik mezelf/zaak in een niche moet gaan plaatsen, omdat daar mijn kracht ligt. Zonder deze aha had de website nooit zo authentiek kunnen worden.”
Elke Goossens
Skin expert
“De sfeer en look & feel die ze voorstelde voor onze website zat er meteen ‘boenk op’. Nadien werkte ze alles af binnen de deadline en was ze steeds bereikbaar voor onze vragen. Ook verliep de samenwerking steeds aangenaam en respecteerde ze onze wensen en specificaties.”
Elke Huyghebaert
Digital marketing expert
Maak je eigen website tijdens de workshop

De drie fases van de Website Bootcamp

ONLINE CURSUS

Online cursus workshop website maken

Fase 1. Online cursus Prep Your Web

Een website maken gebeurt zoveel sneller én makkelijker wanneer je concreet weet wat je gaat vertellen. Met de online videotraining Prep Your Web bereid je je voor op de live dag, zodat je exact weet hoe je je ideale klant opwarmt en enthousiast maakt voor je aanbod.

 • In de 6 modules van de online cursus ga je dieper in op wie je bent, wat je doet, waarom je het doet en voor wie, zodat je exact weet wàt je website moet vertellen om je bezoekers actie te laten ondernemen.
 • Je leert een logische website structuur maken voor je bezoekers én voor Google, zodat bezoekers meteen begrijpen wat exact je aanbod is en waarom je zo waardevol bent voor hen.
 • Met de Website Copywriting Essentials krijg je een framework met eenvoudige formules, zodat je zelf moeiteloos alle website teksten schrijft, zonder naar een wit blad te staren.
 • Alle elementen die noodzakelijk zijn voor een effectieve, converterende website komen aan bod, zodat je website met een magnetische (en tegelijk authentieke) aantrekkingskracht inwerkt op je bezoekers.
 • 2 online Q&A groepscalls voor wanneer je met vragen zit over je voorbereiding OF als je even een klankbord nodig hebt, je staat er dus niet alleen voor.
 • Wekelijkse accountability e-mails ter inspiratie en motivatie, zodat je op de workshop dag helemaal voorbereid en enthousiast aan de slag kan.

Wanneer je alle website content hebt verzameld, heb je alle bouwstenen. Op de live dag hoeven we enkel nog te ‘metselen’ 😅

Fase 2. Live workshop dag in LikeBirds Gent

Van 9u tot 17u gaan we in kleine groep aan de slag om je WordPress website te bouwen van A tot Z. Ik toon hoe het moet en ben je hulplijn de hele dag lang, wanneer je vastloopt.

 • Je leert WordPress installeren op een makkelijke (point & click) manier en ook welke plugins de meest betrouwbare keuze zijn, zodat je website future-proof en makkelijk aan te passen is nadien.
 • Header, footer en alle globale lay-outinstellingen komen eerst aan bod. Daarna maken we de pagina’s op met behulp van drag & drop blokken en koppelen die met je navigatiemenu.
 • Je maakt de blog op, je voegt een werkend contactformulier toe (zonder spam) en plaatst je social media profielen zodat je verbinding maakt met je bezoekers.
 • Afsluiten doen we met een cookie notice en zorgen we dat alle wettelijke teksten op je website staan, zodat je helemaal AVG-proof bent.

We pauzeren ’s middags met een voedzame, lekkere lunch en ook tussendoor wordt er voldoende koffie, thee en koekskes voorzien 🍪

Fase 3. Online Q&A call

Twee tot vier weken na de live workshop dag organiseer ik een Q&A call voor alle deelnemers van de workshop. De vragen worden op voorhand doorgestuurd en worden beantwoord tijdens de call. Wie er niet live kan bij zijn, kan de replay herbekijken.

 • Je staat er ook na lancering niet alleen voor: elke vraag die je hebt, stuur je me door via een formulier. Je geeft me toegang tot je dashboard, zodat ik meteen in je website kan duiken tijdens de Q&A call.
 • En ook daarna kun je vragen blijven stellen in de Facebook community Succesvol online ondernemen met WordPress, waar je in contact kan komen met like-minded ondernemers.

Inspiratie: zo ziet je website er na de bootcamp uit!

Met Kadence thema en blokken kun je eender welke stijl kiezen: retro, minimalistisch, zakelijk, modern, of net heel speels en kleurrijk…

De workshop gaat door in #TBA van 9u tot 17u met max. 7 deelnemers.

Maak je website met mijn hulp

Je investering voor de bootcamp

De deuren zijn momenteel gesloten. Zet je op de VIP-lijst, want je krijgt als eerste de kans om in te schrijven met een EARLY-BIRD korting.

WordPress website workshop

Hey, ik ben Ann-Sophie!

Je vraagt je misschien af:
Wie is die Ann-Sophie? En waarom nu deze bootcamp volgen bij haar?

 • Ik was ooit zoals jij! Als autodidact in webdesign en WordPress werk ik intussen al bijna 20 jaar met deze tools (o.m.g. ik schrik hier echt van 😱😅). Ik begrijp dus als geen ander hoe frustrerend het soms kan zijn en leg alles in gewone mensentaal uit.
 • Conversieoptimalisatie en SEO gebeuren bij mij op autopiloot. Een website mag niet alleen mooi zijn, maar moet ook goed werken (converteren) en gevonden worden via de zoekmachines.
 • Met mijn achtergrond in grafische vormgeving en branding weet ik welke impact design en stijl heeft op de uitstraling van je zaak. Zo kan ik je gepast advies geven over je website design.

Mijn voorkeur ligt bij dienstverlenende ondernemers die graag volledig of gedeeltelijk een switch willen maken naar een online aanbod. Zin om samen een betere website te bouwen voor je business?

Ann sophie degroote portret 10

Enkele reacties van cursisten

Testimonial 8 11
Testimonial 5 12
Testimonial 2 13
Testimonial 3 14
Testimonial 6 15
Testimonial 4 16
Testimonial 1 17
Testimonial 7 18

Snel online, meteen professioneel, empowered naar je toekomst

Met de Website Bootcamp wil ik online ondernemers bereiken zoals jij:

 • Je kan eindelijk je website van je to-do lijstje schrappen, omdat je na de workshop snel online bent, zonder gedoe of frustratie over techniek.
 • Je maakt onmiddellijk een professionele indruk met een effectieve website, die je bezoekers raakt en aanzet tot actie.
 • Je bent empowered om zelf aan de slag te gaan met je website, je houdt zelf de controle en bent onafhankelijk van je webdesigner.
 • Je kan je website eindelijk doelgericht inzetten om je online aanbod te promoten op sociale media.

En je hoeft het allemaal niet alleen te doen! Ik ben er voor jou als backup als je het even niet meer weet 😊

Website design voor mobiel 19

Ja, er zijn extra’s!

 • Elke deelnemer van de workshop krijgt een Pro licentie voor Kadence thema & blokken, die je voor altijd mag gebruiken (twv €140).
 • Alle deelnemers willen hetzelfde zoals jij: hun business online runnen, financieel vrij zijn, sommige willen zelfs locatie-onafhankelijk werken,… Je maakt tijdens het programma kennis met een groep gelijkgestemde zielen: echte changemakers en bezielde ondernemers.
 • Een lekkere, voedzame lunch op een unieke locatie.
maak je website met mijn hulp

Je investering voor de bootcamp

De deuren zijn momenteel gesloten. Zet je op de VIP-lijst, want je krijgt als eerste de kans om in te schrijven met een EARLY-BIRD korting.

Veelgestelde vragen

Aan het eind van de dag heb je je homepagina helemaal opgebouwd. Afhankelijk van de groep hebben we ook enkele extra pagina’s opgemaakt:

 • contactpagina met contactformulier
 • gratis weggever pagina gekoppeld met je e-mail software.
 • aanbodpagina
 • blog overzicht en post

Na de workshop weet je zelf goed hoe je je website aanpast: nieuwe pagina’s, blokken, foto’s en teksten aanpassen,… Je werkt je website verder af in de weken nadien en op de live Q&A call kun je terecht met al je vragen.

Domeinnaam en hosting: bij Combell betaal je €234 excl. btw per jaar. Het eerste jaar geniet je van een promoprijs van €72 excl. btw.

Voor de workshop zelf zijn er geen extra kosten.

Nee. Ik toon je hoe je het thema Kadence installeert en helemaal naar je hand zet. Het thema is zo flexibel, dat je er écht alle richting mee uitkan. Je krijgt er van mij als bonus een levenslange licentie Kadence Theme Pro en Kadence Blocks Pro bovenop!

Ja, dat kan. Stuur me gewoon een e-mail met je facturatiegegevens en je ontvangt van mij een uitnodiging tot betaling.

Wanneer je kiest voor een eenmalige betaling, dan betaal je met Bancontact. Nederlanders betalen met iDEAL.

Wil je liever met overschrijving betalen OF je hebt de voorkeur voor verschillende termijnen, stuur me een e-mail met je facturatiegegevens.

Ja. Je krijgt van mij vooraf in de online cursus Prep Your Web de werkdocumenten om je website content mee voor te bereiden. We behandelen alles van logische website structuur, website elementen, website teksten, beeldmateriaal, getuigenissen… zodat je op de dag zelf enkel nog maar hoeft te knippen en te plakken (bij wijze van spreken) 😊 Voor de cursus zijn er 6 weken voorzien, waarin je aan de hand van videotraining en 2 live Q&A calls je content voorbereidt.

Ik kies er bewust voor om de groep klein te houden, zodat ik maximaal aandacht kan geven aan iedere deelnemer. Zo zijn er slechts plaatsen voor max. 8 deelnemers. Heb je een BFF ondernemer? Nodig die mee uit voor extra gezelligheid.

Ik raad ten sterkste aan om te investeren in brand fotografie. Jouw gezicht op je website is de lijm om je doelpubliek aan jou te laten plakken.

In deze workshop maak je je website helemaal van nul. Als je website in jouw ogen niet meer voldoet en je dus helemaal opnieuw wil beginnen, dan ben je zeker op je plaats in de workshop. Je hoeft niet alles weg te gooien, want je kunt altijd teksten, beelden en andere elementen ‘recycleren’ voor je nieuwe website.

Nee! Je hebt echt geen supermachine nodig om je website te maken. Websites maken vraagt écht niet veel rekenkracht van je computer, met een gewone of iets oudere laptop kun je zeker en vast perfect aan de slag!

Ann sophie degroote profiel 20
Mis deze kans niet

Bouw samen met andere like-minded ondernemers een betere website voor je online business.

Pak je website aan tijdens de workshop en zet jezelf eindelijk écht achter het stuur van je website en business.

Hopelijk tot snel!
Ann-Sophie