Hey, ik ben Ann-Sophie

Ik geloof in een betere wereld

En dat hebben we waarschijnlijk gemeen: ook ik hoop een positieve impact te hebben op deze wereld. Ik wil ondernemers helpen succesvol te worden door:

  • hen te positioneren als dé expert in hun vakgebied
  • hun businessdroom ook online te doen groeien
  • hen te tonen dat houden van je job en financiële vrijheid écht mogelijk is

Door online ondernemers te begeleiden help ik mee aan een betere, mooiere samenleving, waarin mensen gelukkiger, gezonder en zinvoller door het leven gaan.

Mijn verhaal

Mijn coach heeft mijn mindset radartjes aan het werk gezet

Na de geboorte van mijn tweede zoon in 2018 voelde ik geen voldoening meer in mijn werk. Ik deed het werk op zich wel graag, maar toch miste ik iets.

Ik voelde me schuldig… Ik moest net dankbaar zijn, want ik had een vaste job waar ik al jaren werkte, het was vlakbij huis, kon vaak met de fiets én ik deed elke dag waar ik voor gestudeerd had, nl. grafisch ontwerp en webdesign. En toch ontbrak er iets.

Ik kropte alles op, maar die situatie was niet meer houdbaar. Maar ik wist niet wat ik wou en ook niet wat ik moest doen om het wél te weten te komen.

Niet veel later zat ik bij een loopbaancoach en zij heeft mij laten zien hoe ik mezelf tegenwerkte, hoe mijn gedachten mijn gedrag bepaalden en hoeveel mogelijkheden en kansen er zijn in mijn werk en leven.

Na mijn loopbaantraject voelde ik het proces van bewustwording nog nazinderen. Ik begon mensen te volgen die me inspireerden, las boeken van experts en zocht mensen die ook dezelfde ‘groei mindset’ hadden.

Ik sta vandaag veel bewuster in het leven, sta stil bij mijn gedachten en probeer doelstellingen te zetten én te bereiken. Waar ik vroeger gewoon probeerde te ‘overleven’, mij het slachtoffer voelde en alles maar liet gebeuren.

Zonder mijn coach toen, stond ik vandaag niet hier. Net daarom hoop ik ook anderen te inspireren. Want het leven heeft zoveel meer te bieden. En het start allemaal met je mindset, je gezondheid, je werk,… Maar op je eentje geraak je er meestal niet.

Jij als ondernemer bezit de kracht en de expertise om anderen een bewuster, liefdevoller en gezonder leven te laten leiden. Ik ben er om jou in contact te brengen met de mensen die jou NU nodig hebben, zodat ze eindelijk hun droomleven kunnen leiden.

Ik zorg dat je website…

  • Jou meteen als dé expert positioneert
  • Onmiddellijk professioneel oogt en vertrouwen uitstraalt
  • Je bezoekers een duidelijk idee geeft hoe ze met je kunnen samenwerken
  • Ze inspireert om een kennismakingsgesprek aan te vragen