Je website laten maken

Transformeer je website naar je allerbeste sales medewerker

Het full-option traject voor een website die bij je past én die het werk van marketing en verkoop voor jou doet, zodat jij kan doen waar je meester in bent: mensen helpen om gelukkiger, gezonder en zinvoller door het leven te laten gaan.

Je website maken en beheren bezorgt je vooral stress en frustratie en helaas weinig omzet

 • Je werkt al enkele maanden zelf aan je website, maar vraagt je af of het sop de kolen waard is, want niemand downloadt je freebie, laat staan dat ze een kennismakingsgesprek boeken.
 • Je googelt ettelijke uurtjes, zoekt hulp in Facebook groepen, maar je website blijft onbereikbaar, omdat je geen tijd hebt om — elke keer opnieuw — dat ene technisch probleem op te lossen.
 • Je hebt écht goesting om online te ondernemen, maar je keert steeds terug naar het klassieke ondernemen, omdat je niet weet hoe het anders kan of omdat je twijfelt of het hele ‘online business’ gedoe voor jou is weggelegd.

De doe-het-zelf­methode is geen lange­termijn­oplossing voor ondernemers die de switch maken van 1-op-1 naar online

Ik moedig alle startende online ondernemers aan om eerst zelf aan de slag te gaan, omdat je dan de ‘draai en de keer’ kent van je eigen website. Maar op termijn voelt dat steeds meer aan als een energievreter…

Tijd

Het duurt enkele jaren voordat je helemaal weet wat je nodig hebt.

Geld

Elke minuut die je verliest met het worstelen met je website kun je niet factureren.

Stress

Weinig dingen zijn zo frustrerend als webtechniek die niet werkt.

Doelloos

Je weet niet wat je niet weet en je hebt geen idee of je website zijn doel bereikt.

Je hebt een website nodig die voor jou werkt. Niet andersom.

👋 Hey, ik ben Ann-Sophie

Geen webdesigner 🙅‍♀️
Wel webstrateeg.

Ik geloof écht dat je website je allerbeste sales medewerker kan worden. Daarvoor gaan we samen aan de slag om die medewerker “te trainen” en zet je je website eindelijk strategisch in, zodat je enkel nog jouw tribe aantrekt.

Ann sophie degroote webdesigner 1
Kim marivoet personal brand fotografe 2

Mijn website geeft exact weer wie ik ben.

“Het resultaat is verrassend en ik ben er écht heel blij mee. Mijn website geeft nu exact weer wie ik ben. Top! Ik verander graag zelf teksten of afbeeldingen en dat kan perfect. En als je dan ergens vastzit, kan je haar altijd bereiken voor een helpende hand. Ik raad Ann-Sophie zeker aan voor een totaalpakket!”

Kim Marivoet
Personal brand fotograaf

Een doordachte website met focus op conversie doet je online aanbod groeien

Vertrouw mij de sleutels van je website toe, dan lanceer ik voor jou een website die je bedrijf ook écht ondersteunt.

 • Mensen downloaden je freebie en je e-maillijst groeit met mensen die je ook écht wil en kan helpen.
 • Geen technische vraagstukken meer, want er is altijd een hulplijn die je kan inschakelen, eentje die jou én je bedrijfsdoelstellingen kent.
 • Mensen zien je als dé expert in je vakgebied, waardoor ze zelf steeds meer mensen gaan doorverwijzen, ipv dat jij actief op zoek moet naar klanten.
Website zelf leren maken in een workshop

Het is 100% mogelijk om met je business succesvol te zijn online, zonder zelf uren te zweten op de techniek.

Je bent hier als ondernemer op de juiste plaats wanneer je…

 • Mensen helpt om hun leven, bedrijf, mindset, gezondheid,… aan te pakken, zodat ze zelf geïnspireerd worden door het traject dat jullie samen doen.
 • Nu al fantastische resultaten boekt met één-op-éénklanten: ze tonen ware transformaties en je blinkt zelf van trots. Daarom wil je je bereik en impact verhogen door je aanbod te switchen naar online: cursussen, trajecten of digitale producten.
 • Een website wil die jouw identiteit spreekt en ademt, die je met plezier promoot op Instagram, Linkedin, Facebook groepen,…
 • Een website wil die gewoon werkt zoals het moet, zodat jij je kan focussen op je ‘zone of genius’: het helpen, inspireren en transformeren van mensen.

Je WordPress website laten maken: hoe werkt het?

01.

Business deep dive

Met deze workshop verkrijgen we inzichten over wie je bent, je doelgroep en wat je wil bereiken.

02.

COPY & Design

Ik ontwerp je website in WordPress, schrijf je teksten en zorg ervoor dat alles in lijn ligt met jouw brand.

03.

Automatisatie

Koppeling met je gratis weggever, online boeken, betalingen ontvangen,… hier gebeurt het!

04.

Lancering

Na lancering leer ik je met video training hoe je alles aanpast, zodat je de teugels in handen houdt.

Het complete website pakket voor ondernemers met grote online dromen

Website ontwerp op maat

Ik zet je passie en visie om in een design in lijn met je brand, zodat bezoekers zich meteen aangesproken voelen tot je persoonlijkheid en uitstraling.

Copywriting

Een ervaren copywriter schrijft je teksten, zodat je zelf niet naar een wit document moet staren of moet afvragen hoe je nu iets exact onder woorden brengt.

Personal brand fotografie

Een fotoshoot door een professionele fotograaf, zodat een bezoeker meteen een persoonlijk en herkenbaar contact met je kan maken.

online biz essentials

Online boekingen of betalingen accepteren, een freebie doorsturen,… taken die we kunnen automatiseren, zodat je zelf zo weinig mogelijk manueel werk hebt.

business deep dive

Met een brand strategy workshop gaan we dieper in op wie je bent, wat je doet en waarom. Ook leren we je klanten kennen en wat hen drijft.

customer journey

Ik ontwerp een customer journey: hoe een bezoeker je ontmoet tot het moment dat hij een product of cursus bij je boekt, zodat het voor jou niet aanvoelt alsof je jezelf moet ‘verkopen’.

SEO tools

Ik hou rekening met performantie en optimalisatie, zodat de kans dat zoek­machines je website tonen aan potentiële klanten hoger is.

video training

Ik maak gepersonaliseerde training video’s waarmee je empowered bent om na lancering zélf met je website te gaan werken en aan te passen.

Elke website is op maat, de investering hiervoor ook. Wil je weten waar de focuspunten liggen van jouw website?

Elke huyghebaert digitaal hogerop 3

De look & feel voor onze website zat er meteen ‘boenk op’.

“De sfeer en look & feel die ze voorstelde voor onze website zat er meteen ‘boenk op’. Nadien werkte ze alles af binnen de deadline en was ze steeds bereikbaar voor onze vragen. Ook verliep de samenwerking steeds aangenaam en respecteerde ze onze wensen en specificaties.”

Elke Huyghebaert Digital marketing expert
Vraag je gratis strategiegesprek aan

Een website die voor jou werkt en je meer klanten opbrengt

Niet zeker wat jij nodig hebt? In mijn gratis strategiegesprek luister ik eerst naar wat je verlangt en verwacht, daarna geef ik je een plan van aanpak met de belangrijkste focuspunten om je doelstellingen binnen ongeveer een jaar te bereiken.

 • Je ontvangt de meest prioritaire actiepunten voor je website zodat je binnen pakweg een jaar positieve resultaten ziet.
 • Altijd volledig vrijblijvend, maar als ik geloof dat ik je kan helpen, dan weet je het ook.
 • Steeds eerlijk en concreet advies.

Ik werkte eerder al samen met:

Veelgestelde vragen

Ik werk steeds met WordPress.
WordPress wordt gebruikt voor ruim 40% van de websites op het internet (bron) en zelf geloof ik ook dat dit platform het meest flexibel en gebruiksvriendelijk is voor de gebruiker.

Domeinnaam en hosting: bij Cloud86 betaal je de beste prijs per jaar.

Online boeken: ik raad steeds WP Amelia aan. Voor één website betaal je 73 euro per jaar.

E-mail software: wil je een freebie of gratis download aanbieden, raad ik je aan om een e-mail software te kiezen die automatisatie aankan: Convertkit, Mailerlite, of ActiveCampaign. De prijzen zijn zeer verschillend en de keuze hiervoor is heel persoonlijk.

Alle prijzen zijn excl. btw.

Ik heb door de jaren heen met mannen en vrouwen van verschillende sectoren mogen samenwerken.

Mijn persoonlijke klik ligt echter wel bij vrouwen die changemakers zijn. Ze willen een verschil creëren, een impact maken op deze wereld.

Ze zijn meestal gepassioneerd coach, trainer, adviseur, expert,… Creatief, ruimdenkend en vooruitstrevend. Ze willen hun klanten écht helpen door ze te laten groeien en willen hun impact verhogen door de mogelijkheden online te exploreren. Dat willen ze doen door hun aanbod nu ook online aan te bieden.

Nog niet helemaal zeker? Neem even contact op en laat ons vrijblijvend kennismaken.

Ja absoluut. Ik werk standaard in drie schijven: 1/3 als voorschot en om je plaats in mijn kalender te bevestigen, 2/3 voor aanvang van je project en 3/3 voor het einde van het project.

Ja hoor. Ik ben meestal 4 tot 6 weken vooruit geboekt met projecten. Hou hiermee dus zeker al rekening.

Boek vrijblijvend een kennismakingsgesprek en mocht je daarna beslissen om samen te werken, onderteken je de samenwerkings­overeenkomst en stuur ik je een voorschotfactuur van 1/3 van de prijs om je plaats te bevestigen. Of we kunnen het in jouw agenda doen passen op een latere, meer geschikte datum.

Heb je een sterke en heldere boodschap? Een duidelijke nichemarkt die je aanspreekt? Een goed aanbod of klare pakketten waarmee je klanten resultaten boeken?

Als je “ja” antwoordde op alledrie de vragen, dan ben je er klaar voor.

Heb je nog wat extra hulp nodig? Dan kunnen we even strategisch brainstormen in een Coaching Call: een workshop van één uur waarin we alle vragen beantwoorden.

Natuurlijk. Afhankelijk van welk pakket je koos, schrijf ik teksten voor jou of maak je gebruik van mijn framework om de teksten uit te schrijven.

Zelfs al ben je geen schrijver, je schrijft makkelijk zelf website- en marketingteksten die oprecht en authentiek aanvoelen. Ik zet je op weg en ben je hulplijn voor wanneer je een klankbord nodig hebt.

Afhankelijk van het pakket zit een fotoshoot (personal brand fotografie) inbegrepen (of niet).

Ik raad ten sterkste aan om te investeren in brand fotografie. Jouw gezicht op je website is als het ware de lijm om je doelpubliek aan jou te laten plakken.

Ik geef advies over stijl en afhankelijk van wat je nodig hebt, kan ik je een aantal fotografen voorstellen die jou perfect in beeld gaan brengen.