WordPress webdesign dat voor meer omzet zorgt

WordPress websites die van bezoekers klanten maken

Het doel van je website is om klanten aan te brengen. Maar wat willen die klanten nu concreet van jou? Waarom bezoeken ze je website en nog beter: waarom zouden ze moeten terugkomen? Met een aantrekkelijke en strategisch gebouwde website maak je van bezoekers in no-time tevreden klanten. 

Ann-Sophie WordPress web design

Misschien heb je zelf al gewaagd aan het maken van je WordPress website. Maar welk thema kies je best? Welke pagebuilder is de beste? Welke plugins heb je nodig? 

Je website voelt niet aan als 'jou', de tekst is lame, lay-out trekt op niks, maar je ziet ertegen op om opnieuw te veranderen.

Het vlotte misschien allemaal niet zoals je had gehoopt… Hoe structureer je je website? Wat moet je schrijven om professioneel over te komen? Welke foto’s gebruik je nu best op je ‘over ons’ pagina? 

Om dan nog maar te zwijgen over de gigantische leercurve en technische moeilijkheden die je ervaart. En dan die keuzestress! WordPress, Squarespace of Wix, welke hosting, welk thema, welke plugins,… Een hels karwei, dat is zeker.

Om dan te eindigen in een website die toch niet helemaal is wat je had gehoopt. Het voelt niet aan als ‘jou’. De lay-out is niet wat je wil, maar het is te lastig om dit aan te passen. De links zitten niet zoals het zou moeten, de tekst is lame en de SEO trekt op geen bal.

WordPress webdesign met Ann-Sophie

Wil je soms ook gewoon even een hulplijn bellen voor je WordPress website?

Dit zijn de dingen die ik opnieuw en opnieuw te horen krijg van dames die het eerst zelf proberen. Een moedige zet, maar elk van hen laat me ook weten dat ze uiteindelijk liever bezig zijn met iets waar ze wél energie van krijgen. 
 
Met dingen die hen dan ook geld opbrengen. In plaats van tijdrovende klusjes die vaak te veel opzoekwerk vragen en waar ze dan toch niet het gewenste resultaat mee boeken.

Een compleet pakket wordpress webdesign

WordPress webdesign voor onderneemsters die klaar zijn for serious business

Je bent er helemaal klaar mee.

Je hebt eindelijk besloten om de sprong te wagen en het werk uit handen te geven. Super!

Om je dromen waar te maken weet je dat je een website nodig hebt dat je onderscheidt van de massa. Je bent klaar om te investeren in je toekomst door je zaak te (her)lanceren (maar dan op de juiste manier).

Met mijn framework haal ik je meteen uit al je frustraties en neem ik je mee van 'droom' naar 'lancering' in 6 weken.

Heb je al een logo en/of website (dat je eventueel zelf hebt gemaakt)? Dat is oké. Mijn aanpak werkt ook voor dames die een boost nodig hebben in hun brand en online communicatie.

Wat is het compleet pakket wordpress webdesign

Wat kun je verwachten?

Klinkt goed hoor ik je zeggen?
Maar wat kan je nu *echt* verwachten?

01

Een dynamische WordPress website die je zélf kan beheren

02

Extra ondersteuning als je dat nodig hebt

In 6 weken naar een website die werkt voor jou

Hoe gaan we te werk voor je WordPress website

Week 1: Kick-off call

In ons eerste gesprek bespreken we samen wat je nodig hebt, wat je visie is, waar je naar toe wil, wie je klanten zijn, enz. We zetten onze neuzen in dezelfde richting.

In deze workshop gaat alles over ‘ontdekking’: wie is je doelpubliek, waar bevinden ze zich, wie ben jij en waar sta je voor, wat is je verhaal en waarom doe je wat je doet? 

Alle inzichten die we verkrijgen in de workshop leg ik vast in een PDF-document. Handig om later op terug te komen.

Week 2: Brand moodboard

Met de strategische elementen uit week 1 maken we een visueel moodboard op.

Ik stel je een moodboard voor die de look & feel van je website goed weergeeft. Dit moodboard doet je keuzestress verdwijnen en zet je twijfels aan de kant. Gebaseerd op een goede strategie geeft je moodboard op een objectieve manier de juiste richting aan.

Week 3: Website ontwerp

Je eigen website komt tot leven. Ik ontwerp je website met oog voor je brand eigenschappen.

Ik ontwerp je website op jouw maat. Met het moodboard uit week 2 maak ik een ontwerp op jouw maat. Alle nodige pagina’s komen aan bod.

logo in lijn met het moodboard uit week 2. Het voorstel werk ik uit op verschillende, mogelijke dragers zodat je het logo steeds in zijn context kan beoordelen. Verder leggen we hier het kleurenpalet, de vormentaal en de typografie vast.

In mijn website ontwerp geef ik een suggestie van teksten. Je schrijft zelf de uitgebreide teksten. Heb je hiervoor geen tijd of ben je geen schrijver? Dan schrijft een copywriter teksten voor jouw website.

Week 4: Interactieve demowebsite

Na goedkeuring van lay-out en teksten, giet ik het ontwerp in een HTML-jasje. Je website krijgt eindelijk vorm in je browservenster.

Je krijgt van mij een interactieve demowebsite waar je de flow van je website écht kan beleven. 

Week 5: Laatste website feedback

Je website staat klaar voor controle en feedback.

In de voorlaatste week controleren we je website op zowel technische foutjes als schoonheidsfoutjes. Je website krijgt een grondige controle in verschillende browsers en platformen. Jij kunt ook je laatste feedback doorsturen om de website dan finaal af te ronden.

Ik zorg ervoor dat alles perfect is voor we lanceren.

Week 6: Lancering en feestje 🎉

Je website wordt gelanceerd deze week. Ik leer je alvast hoe je met je website werkt en ik blijf uiteraard beschikbaar als eerstelijnshulp.

Je krijgt één-op-één videotraining zodat je exact weet hoe je makkelijk je pagina’s aanpast en blogposts creëert.​

Na de eerste week komen we nog eens samen om te zien of je aanpassingen of bijkomend advies nodig hebt om nog verder te groeien.

Proficiat! Je bent nu officieel gelanceerd.

Wil je graag een website die werkt voor jou én klanten oplevert?

Heb je nog vragen?

Eerst en vooral, ga naar mijn contactpagina en vul daar het formulier in. Ik plan dan een kennismakingsgesprek in zodat we kunnen aftoetsen of dit helemaal is wat je nu nodig hebt.

Daarna stuur ik je een samenwerkingsovereenkomst en een voorschotfactuur om je plaats te reserveren.

Absoluut. Vul gewoon het formulier in en we plannen een kennismakingsgesprek in. Als je daarna beslist om samen te werken onderteken je de samenwerkingsovereenkomst en stuur ik je een voorschotfactuur van 1/3 van de prijs.

Zo is je plaats gereserveerd. We kunnen het in jouw agenda doen passen, zodat we op een latere, meer geschiktere datum van start kunnen gaan.

Ik heb door de jaren heen met mannen en vrouwen van verschillende sectoren mogen samenwerken. 

Mijn persoonlijke klik ligt echter wel bij vrouwen die changemakers zijn. Ze willen een verschil creëren, een impact hebben op deze wereld. 

Ze zijn gepassioneerd onderneemster, creatief, ruimdenkend en vooruitstrevend. Ze willen hun klanten écht helpen door ze te laten groeien.

Vaak zijn dit coaches, fotografes, creatievelingen, auteurs, boekhouders, therapeuten, ontwerpers, architecten,… 

Nog niet helemaal zeker? Neem even contact op en laat ons vrijblijvend kennismaken.

Hier vind je mijn favoriete projecten

Ik werk telkens op maat en verdiep me daarbij volledig in je zaak, je product of dienst en je ideale klant om me helemaal toe te leggen op je brand.

Over het algemeen ben ik 4 tot 6 weken op voorhand ingeboekt.

Wanneer je contact opneemt, plan ik binnen de 48 uur een kennismakingsgesprek in.

De enige betalingsmogelijkheid is via overschrijving op mijn rekeningnummer. Ik werk in drie schijven:

  1. De eerste schijf verwacht ik voor de start van week 1.
  2. De tweede schijf betaal je na week 3.
  3. De laatste schijf betaal je na lancering van de website.

Ik sta ook open voor gespreide betalingen, dit is alleen op aanvraag.

Al mijn websites bouw ik met WordPress cms-systeem met het gratis Hello Theme in combinatie met Elementor paginabouwer.

De Pro versie van Elementor is inbegrepen in je pakket.

Mijn websites zijn uiteraard volledig op maat, ik gebruik geen bestaande templates.

Voor domein- en webhosting raad ik Combell aan. Belgisch en razendsnel! Registratie, setup of verhuis kan ik uiteraard voor je verzorgen.

Ik gebruik WordPress(.org) omdat het op dit moment het meest flexibele platform is voor kleine (en grote) ondernemers: 

  • Makkelijk aanpasbaar
  • Uiterst flexibel met verschillende functionaliteiten op maat
  • Snel opgepikt door door zoekmachines


Er zijn voldoende andere platformen zoals Squarespace en Wix die ook goed zijn. Mijn voorkeur echter gaat naar WordPress, omdat ik hier het meest expertise in heb en je zo het snelst kan helpen.

In het kort: ja.

WordPress is geschikt voor elke zelfstandige, kmo of online ondernemer. Ik help je na lancering met een videotraining om je wegwijs te maken binnen het systeem.

Heb je speciale functies op het oog, bv. boekingen, kalenders, registraties,… Zelfs dat is mogelijk binnen WordPress.

De enige reden om niet voor WordPress te kiezen is als je een zeer complexe functionaliteit nodig hebt waarbij te veel workarounds gecreëerd moeten worden. Dit laat ik je uiteraard weten voor we aan de slag gaan.

Een website is je digitaal adres, je digitale etalage die ook ruimte inneemt op een server in een datacenter… Daarvoor betaal je jaarlijks een extra kost voor registratie en hosting. 

Domeinnaam: ~ €37/jaar
Web hosting: ~ €12 tot €25/maand
E-mailmarketing: ~ €0 – €25/maand

Natuurlijk. Met mijn framework schrijf je makkelijk zelf website- en marketingteksten die oprecht en authentiek aanvoelen, voor zowel jou als je doelpubliek. Ik zet je op weg en ben je eerstehulplijn voor wanneer je een klankbord nodig hebt.

Ik raad steeds aan om te investeren in brand fotografie. Jouw gezicht op je website is als het ware de lijm om je doelpubliek aan jou te laten plakken. 

Ik geef je altijd advies over stijl en afhankelijk van wat je nodig hebt, kan ik je een aantal fotografen voorstellen die jou perfect in beeld gaan brengen.

Als je beslist om (voorlopig) geen brand fotografie te laten doen, help ik je met het uitkiezen van de beste stockfotografie.