5 voordelen van Managed WordPress hosting

Hoe goed vond je deze post?

Als ondernemer wil je dat je website gewoon werkt, zonder technisch gedoe. Ontdek het gemak en de gemoedsrust bij Managed WordPress Hosting! Hier draait alles om snelheid, veiligheid en gemak. Geen zorgen meer over updates of beveiliging; dat wordt allemaal voor je geregeld.

🔍 Voordat we verder duiken: als je een complete newbie bent in de wereld van (WordPress) hosting, check dan even dit eerdere artikel. Zo ben je helemaal mee!

Wat is Managed WordPress Hosting?

Het is een full-option butler service waarbij alle technische aspecten van je WordPress website worden beheerd door experts. Denk aan updates, snelheid, beveiliging, en backups. Jij focust op je zaak, zij zorgen voor de techniek.

Hoe verschilt dit nu van reguliere WordPress hosting?

Bij standaard WordPress hosting ben jij zelf verantwoordelijk voor veel van deze taken (of moet je extra betalen voor diensten). Met Managed Hosting krijg je dat allemaal onder één dak, specifiek afgestemd op WordPress. Het is alsof je een persoonlijke IT-specialist hebt, maar dan zonder het prijskaartje van een fulltime medewerker.

Voor wie is Managed WordPress hosting aan te raden?

Als je niet veel afweet van WordPress, servers of andere technische shizzle, dan is Managed WordPress jouw beste keuze.

Het bespaart je tijd en frustratie en het resultaat is dat je website veiliger is, beter presteert en dat jij je kan focussen op wat écht belangrijk is, nl. je bedrijf. Daarnaast heb je altijd een hulplijn van échte WordPress experts als je die nodig zou hebben.

Voor wie is WordPress Managed webhosting:

 • Ondernemers die doe-het-zelven en geen technische know-how hebben
 • Ondernemers die gewoon de gemoedsrust willen dat alles optimaal draait
Funnel optimaliseren en finetunen 1
WordPress Managed hosting is ideaal voor ondernemers die peace-of-mind willen.

Voordelen van Managed WordPress hosting

Gemak en tijdbesparing 😌💡

Geen technisch gedoe meer.
Al die updates? Geregeld. Beveiliging? Check. En backups? Ook dat wordt voor je gefixt.

Met Managed WordPress is alles ontworpen voor jouw gebruiksgemak als ondernemer. Cloud86 (mijn voorkeurshosting) versterkt dit voordeel door hun intuïtieve en gebruikersvriendelijke dashboard waardoor het navigeren en beheren van je website een fluitje van een cent is.

Meer tijd voor wat echt telt. Jij focust op je bedrijf, en laat de achterliggende techniek aan de experts over.

Snelheid en prestaties 🚀

Totale butler service: Managed WordPress zorgt ervoor dat je site vanaf de start geoptimaliseerd is. Cloud86 bouwt hierop voort met hun voorgeïnstalleerde softwarepakketten, waardoor je nog sneller aan de slag kunt. En met hun groene hosting draait je site niet alleen snel, maar ook duurzaam.

Minder verlaten winkelwagens: een snelle site leidt tot meer verkopen en tevreden klanten.

Veiligheid 🔒

Slaap op beide oren: Managed WordPress staat bekend om zijn veiligheid. Verhoogde beveiliging betekent dat jouw website beter beschermd is tegen vervelende hackers. Met lokale opslag weet je bovendien zeker dat je gegevens veilig en dichtbij zijn opgeslagen.

Proactieve maatregelen: voordat problemen zich voordoen, worden ze al aangepakt. Dit wordt ondersteund door geavanceerde beveiligingsfuncties die achter de schermen draaien. Jij hoeft je van niks aan te trekken!

Automatische Back-ups 🔄

Altijd een vangnet: als er iets misgaat, is er altijd een recente kopie van je site om op terug te vallen. Het geautomatiseerde proces zorgt ervoor dat je altijd een actuele backup hebt. In tegenstelling tot gewone hosting heb je al heel wat technische kennis nodig om een backup terug te plaatsen.

Extra gemoedsrust voor jou als ondernemer: geen paniekaanvallen meer bij het idee van verloren data of een website die plots “verdwijnt” of in error gaat 😵

Deskundige Support 👩‍💻👨‍💻

Altijd iemand om op terug te vallen: problemen met je site? De experts staan voor je klaar tijdens de kantooruren, zowel telefonisch en via e-mail.

Geen algemene helpdesk: dit zijn mensen die écht weten hoe WordPress werkt en je dus snel kunnen helpen wanneer toch een technisch probleem opduikt.

Wat kost Managed WordPress hosting?

Je start al vanaf €7,95 excl. btw per maand. Bestel je Managed WordPress hosting onmiddellijk voor 3 jaar bij Cloud86, dan geniet je van een reuzenkorting voor 2 websites en 10GB opslag. Registreer je voor 1 jaar start je vanaf €9,95 excl. btw.

Het mooie is: het hoeft dus geen arm en been te kosten.

Je betaalt dan €286,20 voor 3 jaar gemoedsrust, dat is slechts €95,40 excl. btw per jaar.

Managed wordpress hosting bij cloud86 prijstabellen 3 jaar 2

Kies je om maar 1 jaar te registreren, dan start je vanaf €9,95 per maand, wat ongeveer de prijs van een Netflix of Spotify maandabonnement is, maar in dit geval investeer je in superieure websiteprestaties voor je zaak.

Voor 1 jaar betaal je dan €119,40 excl. btw.

Managed wordpress hosting bij cloud86 prijstabellen 1 jaar 3

Waarom is Managed WordPress hosting duurder?

Managed WordPress hosting biedt een speciaal afgestemde omgeving, geoptimaliseerd voor het best mogelijke functioneren van jouw WordPress-website. Om deze optimalisatie te realiseren, zijn geavanceerdere tools en expertise nodig. Dit vertaalt zich in een iets hoger prijspunt, maar voor die meerprijs krijg je wel premium voordelen.

Wat biedt dit premium pakket je concreet?

 • Kant-en-klare WordPress: jouw website wordt compleet voorgeïnstalleerd met een testomgeving. Hier kun je veilig experimenteren en aanpassingen doen, zonder de angst dat iets misgaat op je live site.
 • Gebruiksvriendelijke back-ups: mocht er onverhoopt toch iets verkeerd gaan, dan kun je eenvoudig een automatische backup terugzetten, ook als je geen technische kennis hebt.
 • Verbeterde prestaties: extra caching-mogelijkheden zorgen voor nog snellere laadtijden en algemene prestaties van je website.
 • Exclusieve serverruimte: in hostingland deel je normaal gesproken je server met vele andere websites. Bij Managed WordPress hosting is deze ‘drukke buurt’ een stuk minder druk. Dit betekent dat jouw site profiteert van meer beschikbare servercapaciteit, wat resulteert in snellere laadtijden, hogere uptime en verhoogde stabiliteit.
 • Deskundige support: je krijgt toegang tot gespecialiseerde WordPress hulp, verzorgd door echte WordPress-enthousiastelingen.

Wat is de beste WordPress Managed hosting?

De beste WordPress Managed hosting is Cloud86, door zijn combinatie van snelle prestaties, robuuste beveiliging, en betrouwbare, gespecialiseerde WordPress support. Ze nemen je zorgen weg, waardoor jij je kunt focussen op wat je het beste doet: je bedrijf runnen.

Voordelen van Cloud86 voor ondernemers:

 1. Optimale snelheid: dankzij geavanceerde technologieën en infrastructuur, bieden ze bliksemsnelle laadtijden voor jouw WordPress website.
 2. Betrouwbare beveiliging: met regelmatige beveiligingsupdates en proactieve monitoring, zorgt Cloud86 ervoor dat jouw website te allen tijde beschermd is.
 3. Gebruiksvriendelijk dashboard: zelfs als je geen techneut bent, bieden ze een intuïtief dashboard dat eenvoudig te navigeren is.
 4. Automatische back-ups: geen zorgen meer over verloren data. Met dagelijkse automatische back-ups, ben je altijd verzekerd van een recente kopie van je site.
 5. Deskundige support: loop je ergens tegenaan? Cloud86 heeft een team van WordPress experts klaarstaan om jou te helpen.
 6. Flexibele schaalbaarheid: als je bedrijf groeit, groeit je hosting met je mee. Met Cloud86 kun je eenvoudig up- of downgraden naar een pakket dat bij jouw behoeften past.
 7. Economisch voordelig: voor de kwaliteit en features die Cloud86 biedt, krijg je waar voor je geld. Ideaal voor ondernemers die kwaliteit zoeken zonder de hoofdprijs te betalen.

Door te kiezen voor een provider zoals Cloud86, investeer je niet alleen in hosting, maar in een totaaloplossing die jou als ondernemer in staat stelt om met vertrouwen en gemak je online aanwezigheid te beheren.

Tot slot

Als moderne ondernemer is een solide online aanwezigheid cruciaal. Maar technisch gedoe mag nooit een obstakel zijn tussen jou en je business droom. Managed WordPress hosting, en in het bijzonder Cloud86, is het ultieme middel.

Of je nu net begint met je ondernemersavontuur of al een tijdje bezig bent, het kiezen voor de juiste hostingpartner kan het verschil maken tussen een soepele online ervaring of hoofdpijn door constante technische uitdagingen.

Door te investeren in kwalitatieve hosting die ongeveer evenveel kost als een Netflix abonnement, zorg je niet alleen voor een gestroomlijnde digitale ervaring voor jezelf, maar ook voor je klanten. Investeer in je toekomst, investeer in WordPress Managed hosting!

Verder lezen

Deze vind je misschien ook interessant